donderdag 12 februari 2009

Nominaties publieksprijs christelijk boek

De jury heeft nominaties voor de Publieksprijs Christelijk Boek 2009 bekendgemaakt. Het is nu aan het publiek om het favoriete christelijk boek te kiezen uit de volgende zes titels:

- Pareloester, Joke Verweerd
- Beslagen vensters, J. D. Heemskerk

- Kind van het water, Marianne Witvliet
- Dichtbij God, Henk Binnendijk


- Tijdgeest, P. van Ruitenburg

- Durf te dromen, Mattheüs van der Steen

Vanaf 1 februari kan er via antwoordformulieren (verkrijgbaar bij de christelijke boekhandel) en de websites http://www.leesenluister.nl/, http://www.eo.nl/ en http://www.nd.nl/ gekozen worden uit de genomineerde titels. Er kan worden gestemd tot 10 maart.De Publieksprijs zal uitgereikt worden tijdens de Week voor het christelijke boek (11 t/m 21 maart 2009). Aan de prijs zijn een geldbedrag van duizend euro en een fotografisch kunstwerk van Eljee verbonden. De Publieksprijs Christelijk Boek is een initiatief van Nederlands Dagblad, EO Visie en BCB, brancheorganisatie voor het christelijke Boeken- en muziekvak.

Eerdere winnaars van deze prijs zijn: Guurtje Leguijt met Niemandsland (2008), Janne IJmker met Achtendertig nachten (2007), Reinier Sonneveld met Over de verrassingen van God (2006) en Joke Verweerd met Snoeitijd (2005).

Geen opmerkingen: