vrijdag 15 mei 2009

Lezing Hoogsensitiviteit - vervolg

Naar aanleiding van lezing in de bibliotheek over Hoogsensitiviteit

Mogelijk bent u dinsdag 14 april aanwezig geweest bij de lezing over hoogsensitiviteit, gehouden in de bibliotheek te Hardenberg.
N.a.v. deze avond zijn er veel vragen gekomen of het ook mogelijk is de specifieke coaching te volgen in groepsverband.
Daarvoor zijn speciale dagcursussen samengesteld voor bewustwording in de kleine groep. Op deze manier kunt u een aantal coachsessies bundelen ,waardoor u in een dag veel inzichten krijgt, maar niet de kosten draagt van individuele coachsessies.
U kunt voor meer specifieke informatie terecht op de site van : http://www.intrinsieq.nl/.
Ik hoop hiermee veel mensen een plezier te doen.Mocht u meer willen weten? Mailt of belt u even voor informatie.
(voor opgave: Vol is Vol).
Wellicht tot ziens!

Paulien Gruintjes
Coach en Advies Bureau IntrinsiEQ
Mail: pauliengruintjes@intrinsiEQ.nltel: 0541-663172

Zie ook het eerdere bericht over deze lezing op het weblog van de bibliotheek
___________________________________________________________________________
Korte beschrijving van de dagcursussen:

Dagcursus Bewustwording.
Wie ben ik?
In deze dagcursus een stuk theoretische achtergrond, maar al vlot gaat U aan het werk met Uzelf. Aan de hand van praktische materialen ontdekt u uw eigen kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelingskansen. Er wordt gewerkt in een kleine groep waardoor er voldoende momenten van individuele aandacht voor U zijn. Aan het einde van de dag hebt u inzicht in uw persoonlijkheid a.d.h.v. een eigen profielschets en weet u van welke herhaaldelijke patronen u telkens last hebt. U ontvangt adviezen voor meer balans.
Datum: zaterdag 6 juni 2009 . aanvang 10.00 uur - 17.00 uur. (Koffie/thee en lichte lunch inbegrepen).Locatie: Oldenzaal of Wierden (afhankelijk van de thuisbasis van de meeste deelnemers) .Kosten: €185,- (alleen doorgang bij min. 5 personen).U kunt u opgeven via de email.

Dagcursus : Hoe zet ik oude patronen om?
Wat wil ik ermee?Deze cursus is een vervolg op deel 1. Wie ben Ik?
U kent uw valkuilen en uw oude patronen. Uw interne "vijanden en vrienden". Wilt u ze vasthouden of kwijt. In deze dagcursus gaan we verdiepen op emoties, op burn-out achtige patronen, jezelf voorbij hollen en vitaliteit.(Hoogsensitieve )deelnemers leren oefeningen voor balans herstel en het vasthouden van hun eigen energie. We gaan aan het werk met uw oude patronen. Ook werken we met zelfbeeld, wijsheid en zingeving om u weer te richten op de de toekomst.
Datum: n.t.b. (voor deelname dient eerste dagcursus Wie ben ik? te zijn doorlopen). Aanvang 10.00 uur - 17.00 uur (Koffie/thee en lichte lunch inbegrepen).Locatie: Oldenzaal of Wierden. Kosten €185,- (alleen doorgang bij min 5 personen)

Geen opmerkingen: